Steiner Péter - videó

Steiner Péter vagyok, cinematográfus (filmes) és vágó.

2009 óta foglalkozom operatőrködéssel és vágással. Az évek folyamán sokféle munkában vettem részt és különféle emberekkel dolgoztam együtt számos forgatáson.

Először helyi tv-nél, majd később külsős stúdióknál is dolgoztam, gyártottunk magazinműsorokat tv csatornáknak, reklámokat, kisebb dokumentum filmeket, forgattunk számos rendezvényen (sport, divat, zenei, kulturális), továbbá vállaltam külsős megrendeléseket is.

Szeretek emberekkel dolgozni egyedül és csapatban is. Minden egyes megbízást úgy élek meg, mint egy izgalmas, egyedi kalandot, ugyanis két egyforma esküvő nem létezik.

2012 óta forgatok DSLR technikával is. A cinematográfia pont ebből ered, hogy a DSLR gépnek, a nagy fényerejű optikáknak, a kamera mozgató eszközöknek és a filmes szemléletmódnak valamint a különböző szerkesztési, vágási és fényelési eljárásoknak köszönhetően érhető el a filmes hatás. Olyan lesz a végeredmény mintha egy filmet néznél.

Esküvőszezonon kívül sincs megállás, az év 365 napján készülnek az egyéb videós, filmes anyagok. Amikor nem kamera van a kezemben vágással, utómunkával foglalkozom.

Garantálom a minőséget, a precizitást és a maximális odaadást.

 

 

Közvetlen elérhetőség:

Steiner Péter
+36 30 622 5837

http://www.cinemamoments.hu

 

https://www.facebook.com/pepemovies