Maxi Tamás - dj

Karrieremet 15 évesen kezdtem, amikor is megvettem életem első keverőpultját. De a sztory korábbra nyúl vissza, egészen 1984-ig.

Megszülettem és elkezdtem hallani. Édesapám is dj volt fiatal korában, így a gyerekkorom nagy részében zenét hallottam…kérve, kéretlenül. De nem bánom, mert nagyon jó zenéket hallgattam: az örökzöld rock and roll dalokat, a disco korszak legnagyobb slágereit és sok-sok finomságot még.


15 évesen a házibulik elengedhetetlen kelléke lettem. Barátaim és barátaik voltak az első közönségeim. Lelkesek voltak, nem színlelték. 18 évesen álltam először komoly dj pult mögé az akkori első számú helyi klubban. Itt tanultam meg a mesterség minden fortélyát, amiért a mai napig nagyon hálás vagyok tanítóimnak. Lestem a nagyok és az odaérkező sztár djk minden mozdulatát.

Első rezidenciámat 20 évesen kaptam Budapest belvárosában, majd folyamatosan belekerültem az egyetemi bulik forgatagába. Akkoriban mainstream house, elektro-house, sláger funky, rnb és hip-hop muzsikákat pörgettem.

Első esküvői felkérésemet 2010-ben kaptam, amikor is egy kedves barátom megkérdezte, nem vállalnám-e az ő nagy napjukat. Nagyon sokat jártak a bulijaimba, és arra gondoltak, én lennék a legmegfelelőbb személy erre a feladatra. Óriási megtiszteltetésnek éreztem, és természetesen elfogadtam. Előérzetük utólag helytállónak bizonyult.

Akkor megéreztem valamit. A régi zenék, melyekre kisgyerekként roptam, megelevenedtek. Tudtam, hogy az esküvőkön lehet gyerekkorom zenéit is játszani. Ebből a lagziból kiindulva jöttek folyamatosan az esküvői felkérések, mára már teljes erőbedobással fejlesztem esküvői tudásomat. Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki belém vetette bizalmát és lagzijukra, mint életük egyik legjobb és legszebb bulijára emlékeznek vissza.

A mai napig élvezem a zenélés minden pillanatát: lelkesen, kedvesen, hozzáértően és igényesen végzem a munkámat. Komplett technikával rendelkezem (hang és fény), ami minden igényt kielégít. Továbbfejlesztve a műsoromat, ma már nem csak dj-ként, de zenekarommal is járjuk az esküvőket.

 

Közvetlen kapcsolat:

Maxi Tamás

+36 20 322 3990

 

 

Dj Maxi - Rock and Roll (from 50s and 60s) Short mix by Maxi Tomiie - Official Site on Mixcloud

 

 

 

Dj Maxi - Magyar Rock & Roll mini mix by Maxi Tomiie - Official Site on Mixcloud

 

 

 

Dj Maxi - Retro Disco 70s Short Mix by Maxi Tomiie - Official Site on Mixcloud

 

 

 

Dj Maxi - Retro Disco 80s Short mix by Maxi Tomiie - Official Site on Mixcloud

 

 

 

Dj Maxi - We love the 90s (mini mix) by Maxi Tomiie - Official Site on Mixcloud

 

 

 

Dj Maxi - Magyar Retro 90s Mini mix (Azok a balatoni nyarak) by Maxi Tomiie - Official Site on Mixcloud

 

 

 

Maxi Tomiie - Du Nisco (Oct-2015) by Maxi Tomiie - Official Site on Mixcloud

 

 

 

Dj Maxi - Yearmix 2016 by Maxi Tomiie - Official Site on Mixcloud

 

 

 

TóParty Mix 2009 by Maxi Tomiie - Official Site on Mixcloud